(Android/iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games хак за неограничена издръжливост
Mar 6, 2022 3:07:41 GMT -5
Post by guudolsaucave on Mar 6, 2022 3:07:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за неограничена издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Много трудна игра, но е изключителна 😻
Забавно.....помага при мисленето за бързи доставки. Добра игра.
Ще получа сладолед и няма да ги използвам, но продължават да изчезват. Обичам тази игра, но няма да харча пари, ако има шанс това, което купя, да изчезне. Моля, поправете това и аз не само ще оценя 5 стартирания, но и ще бъда готов да похарча истински пари в приложението.
Уау, много хубава игра, обичам много много, много хубава игра, обичам тази игра 🥰🥰🥰
Обичам играта, но сега съм на етап RAMEN-YA и тя е замразена. Не можете да получите никакви точки, дори ако сте завършили играта и няма да се върне към основната сцена, тя се забива.
Това е наистина хубава игра и единственото нещо, което не е наред с нея, са рекламите, но освен това 10/10
Обичам тази игра, по-интересна и обичам да готвя, така че продължавам да играя тази игра.
Страхотна игра засега нямам търпение да видя какво правят създателите, за да доразвият играта
Абсолютно обичам тази игра
Тези ужасни игри са гадни, продължават да замръзват и не, това не е моите пари от моите игри
Обичам го! Много лесна за игра супер забавна и сладка 🥰 Не е нужно да харчите парите си, но това ви дава повече награди и награди! 5/5 💜🥳⭐
Няма да се зарежда покрай къщата на плажа, виждам, че други имат същия проблем. Изтеглих всички активи, но все още казва, че идва скоро
Страхотна игра, но ще ми хареса, ако мога да играя
Направихте три покупки в играта през последните 24 часа. Докато парите са напуснали банковата ми сметка, не съм получил НИЩО от покупките. Каква абсолютна шега!! Съмнявам се, че отново ще видя тези пари или покупките си. Не си губете времето или парите 😡😡
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Symulacyjne ztqw
Тази игра ви учи да бъдете много бързи !! Използвайки разумно нашия мозък !!
Забавно е да играеш, когато се хванеш
Сладка игра. Обичайте комбинацията от дизайн и готвене!
Харесва ми без фалшиви обещания.
много симпатична и забавна игра
Обичам тази игра, убиец на времето
Надад өгөөч хөөе
СТРАХОТНА игра💕
Толкова сладко и толкова сладко Heart of the through 😻😻❣️😻 и приятелите ми се интересуват Beautiful Queen на връзката към Обичам те толкова много
Тази игра е предизвикателна и е много приятелска на сърцето
Обичам играта, но става наистина трудно, когато се качи на високи нива 🤗👌
Оценявам 1 звезда, защото наличността му се извинява, но го деинсталирам
Декорацията на стаите не е по моя вкус
Опитвам се, ако е хубава игра b to
Страхотна игра! Но къщата за декорация, която идва след Beach Resort, все още е заключена. Не се появяват неща в списъка със задачи. Използвах също бутона „изтегляне на всички активи“, но изглежда не работи.
Мразя тази игра 👿😡😠😤🤬
Наслаждавам се на тази игра въпреки рекламите. Понякога намирам и тези реклами за интересни. Някои рекламни игри съм ги пробвал преди.
Наистина добра игра
Забавна игра за игра, много приятна 😀
Тази игра се забавя...когато натиснете върху елемент за сервиране. Трябва да го докоснете повече от веднъж. Тази игра е бавна...и изключително разочароваща. Губите, защото играта не може да продължи.... изтриване на 👎👎👎
Magic Rush: Heroes Lakon Peranan vnr
Страхотна игра досега
Нуждаете се от актуализация за новата сграда или стая