Post by guudolsaucave on Mar 6, 2022 2:58:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több primogem ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Télleg kamera van a szemében mint az angela-nak is. Nagyon durva, hogy igy néznek minket!
Nekem Ginger a krdvencem de mem akarom letölteni ezt a játékot, mert nem tudom, hogy van e kamera a szemében mint angélának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztos van valami Ginger szemében, úgy néz ki, mint egy fehér maszkos férfi, tényleg nagyon hátborzongató, nem javaslom a játék letöltését. Ez nagyon hátborzongató, ez a játék egyszerűen furcsa, és szerettem volna ezzel a játékkal tesztelni az összeesküvés-elméleteket. De ez elég ijesztő. Amikor letekered a vécépapírt, hátborzongató zenét játszik, és a mosolya is rendkívül ijesztő. A férfi és a szeme először megijesztett.
Ebben a játékban nincsenek kis játékok, minden egyes játékot telepítenünk kell az ő szemében, egy ablakot mutat valakivel
Basszus van vlmi a szemébe, kamera, az ilyet fel kell jelenteni
ari tuto cuki toltsd le ez a játék nagyon szuper jó nezdkk az első kepet nagyon kis cccuuukkkiii
Amikor a szemébe néztem egy embert és az ember a számítógép mellet volt. NE TÖLTSÉTEK LE!!!!!
Amiről ti beszéltek, az nem valós. Minden youtubernek el kell válnia, ha ilyen játékvideót csinált, mert ez hazugság. Köszönjük. 👿
Köszönöm
Túl sok hirdetés.
Talking Ginger Underholdning jdm
Óóóó unalmas. Nincs benne semmi. Tom és Angela jobbak voltak ennél. Még csak nem is volt kedvem csillagot adni neki. Ebben az unalmas játékban nincs mit tenni. Nagyon idegesítő.😬
Ti mind dedósok vagytok??ezt le se töltöm mer DEDÓS
Ott van az a fehér álarcos ember
Ez egy jó játék gyerekeknek, mivel gyerek vagyok, ezért szeretem ezt a játékot, mivel sokkal jobban szeretem
Lifeline: Crisis Line சாகசம் qahf
Nekem nem tetszik(uncsi)! De azèrt 2* mert a tesòm ìmádja +vele mossa a fogát
Ugyhogy Jatekot rakjanak bele
Jo és nincs a szemében kamera
Tenyleg kamera van a szemeben
Nem valami jó játèk!
Édeees :3
Talking Ginger Underholdning rwdl
Szórakoztató az is, hogy sok klassz cucc van benne, és imádom a macskákat is, amikor a gyömbérnek is van rengeteg rejtvénye kívül rejtvények zuhany és egyéb dolgok!
Ez az alkalmazás jó, de mindenki azt mondja, hogy valaki ott van a szemében, és azt hiszem, hogy valaki ott van és lát engem, de én is szoktam vele ecsetelni, ezért csak eltávolítom és újratelepítem, és annyi hirdetés a cég tegyen valamit az ügy érdekében, és a képen látható férfi.
Talking Ginger Underholdning jdm
mindig ki irja hogy eror es nem tudom be hozni pedig anyira szeretem volna vele jatszani
Nagyon nagyon jo jatek tolcsenek le fatasztikus 👍👍👍👍
Nincs ember a szemében vagy nem néz rád, egyesek annyira hiszékenyek, és ha valaki tényleg eltűnt volna egy játékból, akkor kitiltották volna és törölték volna a játékot, józan ész pl.. szeretjük a játékot, aranyos.
Kamera van asemebe tv ember
Ennek a szemebe nincs semmi csak egy masikba
Talking Ginger Izklaide jwp
a nővérem szereti ezt a játékot, de van néhány probléma ebben a játékban
Aarya nagyon szereti a játékot az iskolában töltött időre
Mi a baj, csak megnéztem a véleményeket, aztán meg akartam nézni, hogy valódi-e akkor.... Megnyitottam az alkalmazást, elfogadtam mikrofont, megadtam a dátumot, majd belenézek...... Ez volt valami😥 SOHA TELEPÍTSE EZT AZ ALKALMAZÁST, HA TELEPÍTTE, TELEPÍTSE EL!
Gyerekkoromban nagyon szórakoztatóak voltak ezek a beszélő alkalmazások, de most hackerek és emberrablók vannak rajta, kérlek ne telepítsd nagyon rossz a hátterem # éves koromban nálam volt ez az alkalmazás😤😤 Ne tedd telepítsd (én ## éves vagyok és mondom ) kérlek ne telepítsd ha valakit lát a szemén pls azonnal hívd a rendőrséget pls🥺🥺
Nagyon szeretem.Nagyon vicces
Kamera tényleg volt a szemében láttam ablakot meg egy embert
Talking Ginger Underholdning rwdl
Az első képen közelít a szemére can bennt egy ember 😰😰😰😰😰😰😨😨😨😨😨😨😱😱😱😱😱😱
Már vagy 1000000000000000000000000000-szer letöltöttem és mindig is szerettem csak az volt a baj túl hamar elfogyott a fogkrém de kicsit se baj.És nagyon cuki: )
azért adok 3vsillagot mert cuki de egy idő után uncsi!!!!!!