Post by guudolsaucave on Mar 6, 2022 2:55:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Big Hunter 2022 version ▞▞▞
zgodba se ne spremeni.
Grozni kontrolniki in povprečna ideja za igro ... Nadgradnje traja predolgo, da se odklenejo in igra postane zastarela
Lepa igra, vendar je igra kot angry birds, sprva je zabavna, potem pa se zatakneš na nivoju in večkrat ne uspeš, tako da se ti zdi nemogoča in ne moreš delati drugih stopenj, ker jih moraš izvajati 1 naenkrat
Big Hunter Darbības spēles vavn
Resnično mi je všeč izziv, ki ga ponuja ta igra, in celotna postavitev igre, bi bilo super, če bi v prihodnosti videli funkcijo kostumov.
Preveč brušen, preveč vsiljiv oglasni model.
ta igra je bila sprva videti dobra, vendar se je čez nekaj časa začela ponavljati in napredovanje na različne živali za lov ni naredilo igre bolj zabavne.
Umetnost je precej dobra in glasba je v redu, vendar je tako moteča, da se mamut samo izmika in blokira vse in tudi škoda je enkrat tako neuravnotežena, da lahko povzročite 110 škode, drugič pa lahko povzročite 30 škode in toliko več je tega slabo s to igro, ampak razumeš bistvo, samo je ne igraj
Ena od iger smeti, ki sem jih kdaj igral .....Sprva je bilo prijetno, zdaj pa je postajalo vse slabše ... Gibanje živali je zelo nesprejemljivo ... nimamo možnosti za napad ... orožje je smeti ...Za vsako orožje morate dati demo video, da vemo, kako deluje..Nazadnje, ta igra ima nemogoče nivoje/dan, tako da ...zakaj bi predlagali za 7+ let...Tako težko je in naredite poudarjam ...TA IGRA ZAPRAVITE SVOJ ČAS OTROCI JE NE PRENESITE...DVLOPER JE SMETI..NE PRIPOROČAM JE. (ノ`Д´)ノ彡┻━┻
Igra je v redu, vendar je nadzor grozen. Ne morete imeti samo nekaj gumbov za igranje?
Ta igra je zelo težka. Mletje za valuto je težko. Sovražniki počasi postajajo nemogoči, saj je vaše orožje šibko. Ta igra je popolno plačilo za zmago
Ta igra postane nemogoča po 8. stopnji in celo 7 mojih prijateljev sem jo poskusilo in nobenemu od njih ni uspelo.
Odlično igranje, včasih zelo težko, včasih pa nepošteno. Žival vas lahko napade hitreje, kot se lahko odmaknete in je ne morete ustaviti. Drugače pa zelo zabavno.
Zakon vredn naložit
Nekako neumno je, da po določeni stopnji komaj več vidiš vrhove živalskih glav, zaradi česar je težko videti celo šibke točke
Hit boxi so grozni, ker komaj zadeneš žival. Všeč mi je umetniški slog, vendar je igra zanič.
Igra postane dolgočasna na višji ravni.
Kontrole so res slabe, kar naprej mečem, namesto da hodim nazaj. Zabavno je, a kontrole so frustrirajoče in čez nekaj časa postane dolgočasno. In vedno znova se boriš z isto živaljo, preden se pojavi druga žival. Zadeti bi lahko bili tudi boljši.
To je zabavna igra, samo veliko neuporabnih oglasov.
Brez gledanja oglasov se ne more veliko igrati
To je dobra igra in razburljiva igra, predlagam, da imate več načinov igre, kot so lov na morju, ubijanje pošasti v zraku in prilagajanje svojega plemenskega človeka. Hvala vam
Leto 2016 ni bilo brezplačno in tako sem razočaran, da se 3 leta pozneje ni nič spremenilo. Še vedno isto, nič novega. Mogoče je razvijalec kar obupal. Prekleto se zdi tako..
Če bi lahko tej igri dal negativne zvezdice, bi bilo gibanje površno, igra pa klena in počasna
Burger Shop Ajanviete adxr
Ogromno oglasov, 1 način igranja in če ne plačujete dodatkov, imate 10-minutno igro tinpot, da izgubljate čas, preden jo odstranite.
ne morem verjeti, da ta igra ni absolutno dobra in porabim uro samo za eno žival in škoda se ne povečuje, čeprav sem veliko udaril po glavi
Všeč mi je igra, vendar so ravni mamuta izjemno težke in na višjih ravneh se mamut ne ustavi in udarjanje po njegovih šibkih točkah je boleče. Vsaj zmanjšajte hitrost ali povečajte škodo orožja.
Dobro je, vendar vas bo tako razjezilo, zato priporočam, da tega ne prenesete
kontrole mi niso bile všeč
To je najbolj prijetna igra za igranje. Na začetku se zdi enostavno, postopoma pa postane težko. Zelo lepa igra.
Moraš popraviti nosoroga, da te ne ubije, ko tapneš nazaj, ker to ni pošteno, nosorog vedno napolni, jaz pa tapnem nazaj in še vedno umrem
Ta igra ima veliko potenciala. Želim si, da bi se razvijalci vrnili k temu.
Zelo zabavna in zasvojenost igra lol, je zelo zahtevna in ta igra zagotovo ubija čas