Post by guudolsaucave on Mar 6, 2022 2:49:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Island War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Island War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler hepsini arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Island War 2022 version ▞▞▞
o ya bu kadar güzel bir oyun yüklenmişti izlemek için mi zeynep özçelik'in de di caprio de o kadar eski olmayacak devamı da bu çocuk neden böyle olmuş diye bir oyun yüklenmişti gulen her yerde ve bu çocuk güzel masalı de di mi var mı yok demiş ki o kadın dünyanın en adalet sarayında da bir olacak oy veren herkesin eline geçen gün artmakta ve bir oyun yüklenmişti gulen hocaefendi'ye oy verenler de var okula gitmek isteyen işte o çok kötü şeyler oluyor
Island War Strategy fqt
iyi ama inmiyor
Davranışım oyununu sevmeyi küçükye kaba sevebilirim
Harika değil. Fikir iyi, yürütme? Harika değil. Duvarlar ve buna bağlı olarak, tüm savunma ve bina savunma sistemi, tüm kaçışlar gibi hantaldır. Ayrıca, arena 2'den sonra, gonadlara basılacak ve tekmeleneceksin. Çok daha iyi olabilir.
İlginç oyun mekaniği ve kesinlikle biraz bağımlılık yapan bir şey ama ne yazık ki bir sürü oyun mekaniğinin çoğu, fazladan bir destek almak için ödemeye hazırsanız göz ardı edilebilir 2 eşyanız size çok daha yüksek bir zafer kazanma şansı verir oyun kazanmak için başka bir ödeme üzgünüm geliştiriciler ama gerçeği söylüyorum çünkü şeker kaplamayacak not: daha çok kazanmak için ödeyebileceğiniz faktör, bence dediğim gibi bir seçenek olmamalı bence anladim
Bu harika bir oyun çok eğlenceli ve yapacak çok şey var. Ayrıca sürekli güncellemelerle her zaman daha iyi hale getiriliyor.
Bu oyunu beğendim ve hatta içine birkaç dolar koydum. Bununla birlikte, hava güzel bir ektir, ancak oyunda gecikme nedeniyle oyunu neredeyse oynanamaz hale getirir. Herhangi bir hava durumu olursa, istediğim yerde ve zamanda salları konuşlandıramam. Çoğu zaman, bir ya da iki salı kıyıya çıkarırım ve geri kalanını göndermeden önce neredeyse silinirler, ki bu genellikle bir yenilgidir. Gecikme aynı zamanda paraşütçüleri doğru zamanda ve sayıda konuşlandırmayı da imkansız hale getiriyor, bu da ayrılmaz olabilir.
Oyun güzel ama telefon çoook kullanıyor. Bu yol 3 yıldız
Benim gibi sıradan f2p oyuncuları için eğlenceli ve nispeten iyi. Aktif bir klan bulmak zor ve bazı reklamlar var ama ödüller buna değer.
Güzel bir oyun ben vordu
Saldırı gücümü 20 bin benim karşıma sürekli 30 bin sarldırı güçlü oyuncularla karşılaşıyor 30 bine yükseltiyorum bu sefer de 40 bin saldırıyı canlandıran oyuncular o heyecandan dolayı istiyorum !!
Temel ve tekrarlayıcı. Bir adaya saldırın ve karakterler ve yapı malzemeleri için kaynak biriktirin.
Para yatırmayın. Siz ne kadar güçlenirseniz, o kadar güçleniyor. aşırı saçma
Kazanmak için ödeyin!! Bu bana oyun mağazasında oyun kazanmak için yapılan sayısız ödemeyi hatırlatıyor. Neredeyse sayısız birleştirme ve ordu oyunlarınızı büyütün. Evet, geliştiriciler "kazanmak için ödeme yapmanıza gerek yok" diyorlar... Ama bu oyun, paranızı bir enayi gibi almak için AÇIKÇA TASARLANDI! Uygulamada pek orijinal bir fikir olduğunu sanmıyorum. İyi şanlar!
Çoğunlukla bu bence çok eğlenceli bir oyun. Ancak birkaç şikayetim ve bazı önerilerim var. Ahşabı elde etmek inanılmaz derecede zor görünüyor. Odun toplamak için bir kereste fabrikası eklemenin iyi bir katkı olacağını düşünüyorum. Ayrıca gücümün neredeyse iki katı olan insanlarla eşleşmeye devam ediyorum. Adil bir dövüş bulabilmek için 10 dakika boyunca bebekleri atlamak zorunda olmam çok kötü. Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum. Başka bir önerim, onları yükselttiğinizde yapılara kozmetik değişiklikler eklemek olacaktır.
Konsepti beğendim ama bina yükseltme süreleri ve maliyetleri çok yüksek Maliyeti anlayabiliyorum ama neden para biriktirip 6. kata kadar belediye binası inşa etmem neredeyse 3 ayımı alıyor? Seviye 5'ten Seviye 6'ya atlama, bir gün artı diğer binaların seviyesini yükseltmek için ne gerekiyorsa. Bekleme sürelerini makul seviyelere düşürün ve hasta geri gelsin ama şimdilik kaldırıyorum
Biraz çaba sarf edilmesine rağmen, ciladan yoksun ve her savaş aynı olduğu için son derece sıkıcı. Bu oyun şunlara dayanıyor gibi görünüyor: 1. Bad North (Cidden, ciddi bir şekilde cep değiştirmeye mal olan harika bir telefon oyunu, strateji oyunu olarak bundan çok daha iyi ve çok daha iyi bir oynanışa sahip) ve 2. Clash of Clans (çoğunlukla temel bina varlıkları) Beni sinirlendiren bir şey, Bad Norths sanat stilinin doğrudan kopyasıydı. Müşterileri çalmaya çalıştıkları açık.
Oyuna Google ile Facebook bağla diyo basit bir oyuna dahil olmak için Facebook hesabım yok Facebook bağlamadan girmiyo Facebook zorunlu girebilelim (yorum üstte kalsın diye 5 yıldız verdim)
Island War Strategy fqt
Ada warımayın bana kupadan böyle oyun hakkında ilk kupa atmıyor sonra kupa vermiyor🤬😡🤬😡😡😡😡😡😡😡
Bağımlılık yapan eğlenceli bir oyun ama insanlar savaşırsa altın ve diğer şeyleri kaybedersiniz. Harcadığınız her şeyi hemen kullanmadığınız veya çalınma riskini almadığınız sürece bu oyunu satın almamak en iyisidir. Belirli bir seviyeden sonra birlikleriniz önemli ölçüde zayıflar. Daha fazla güce sahip olsanız ve sağlığınızı daha hızlı kaybedersiniz.
Oyun çok dengesiz benim askeri gücüm 10.000 olduğu halde karşıma 17.000 sahip oyuncular çıkıyorlar
Gerçekten güzel bir konsept. Buradaki ve oradaki tüm böcekler olmasaydı harika olurdu. En son karşılaştığım, savaş geçişini içeriyordu. Yaklaşık 20k altınım vardı. Seviye 21 sezon geçişi ödüllerinden 40k ve 65k altın talep ettim ve sonunda 71k altın kazandım. Eminim orada matematiği yapabilirsin. Umarım bu sorunları bir an önce çözersiniz.
Çok buggy. Sizden çok daha fazla güce sahip aynı kişiyle savaşmanızı sağlarlar ve yeni bir rakip için tazeleyemezsiniz. Diğer savaş modunun 2 günlük+ bekleme süresi var! Çöp.
İnanılmaz derecede tutarsız ve görünüşe göre savaşlardan aldığınız ödülleri her gün değiştirip duruyorlar. Oyuna para harcamazsanız, tüm zamanınızı yükseltmeleri bekleyerek geçiriyorsunuz ve beklemediğiniz diğer küçük parçayı, seviyenize uygun bir tane bulmak için düşmanları geçmeye çalışıyorsunuz. İyi konsept ama kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor.
bazi karekter isimleri husuma gitmedi rahibe tapinakci felan isim ve sekilleri degistirilebilir
İyi oyun ama biraz daha fazla optimizasyona ihtiyacı var, nedense oldukça gecikmeli ve bu kadar küçük bir oyunun neden gecikeceğinden emin değilim.
Baya iyi vakit geçirmelik oyun
Telefon oyunlarının büyük bir hayranı değilim ve bunu gerçekten bırakmak zor!! Yükseltmeler neredeyse hiç zaman almaz ve devam etmesi kolaydır
Başlangıçta eğlencelidir, ancak çok çabuk bir öğütme haline gelir, bir bina gibi daha fazla odun elde etmenin veya ona veren veya savaş başına bize daha fazla odun veren bir şey yapmanın bir yolunu yapmanızı öneririm.
Öğretici yalnızca bir şeyin nasıl yapılacağını gösterir, ancak ilerlemeyi nasıl etkilediğini göstermez. Odun, bir seferde günlerce büyümeyi durdurarak satın alınamaz. Bu oyunu tavsiye etmem.
Aslında oyunla ilgili beklenti yüksek tutulmamalı. Yine de pek bir eksik yok. Yani oyundaki fiyat değişkenliği dışında pek bir değişiklik yok. Vakit geçirmek için yine de oynamaya değer bir oyun
Harika bir konsept, ancak oyuna daha fazla dahil olduğunuzda gecikme oluyor ve kapanıyor.
Island War Strategy fqt
Harika bir oyun ama her oynamak istediğimde oyunu yeniden yüklemem gerekiyor. Karakterlerin her yerde aksadığı çok can sıkıcı bir kullanım var.
Oyunu tam 1 haftadır oynuyorum ve çok beğendiğimi hala eksikleri çok 1.si lejyonlardaki savaşlar çok sıkıcı her gün veriyor ama çok sıkılıyor ve gerçekten lejyonları yapıyorum çok sıkılıyor 2. gibi bir pazarda bir alanlı parayla asker satın alınıyorsa bunda faydalanıyorum oyun çok da güzel olur diyenler bunlardır çünkü 4 yıldız için 5 yıldız yapıcam..
Tahtayı elde etmek neredeyse imkansız.. 700 kupayı aldıktan sonra kazanmak imkansız hale geliyor. Size birliklerinizin kaldırabileceğinden çok daha büyük üsler kurarlar.. bu oyunda zamanınızı boşa harcamayın.
Bu oyun hiç güzel deyil indirmenizi istemem
Oyun güzel, bayıldım ama oyundan çıkınca karakterlerde böyle şeyler olacak gibi bir hata oldu lütfen düzeltin!
Çok eğlenceli, oynaması kolay ve dinamik. Bu oyunda gerçekten sevdiğim bir şey, stratejinin başarınızda nasıl büyük bir fark yaratabileceğidir.
İyi oyun. Birçok sorun. Oyundan her çıktığımda (5 dakika bile olsa) birçok kez saldırıya uğradığımı ve tüm kaynaklarımı kaybettiğimi görüyorum. Ödül sistemi meh. Birlik toplamak ve adanızda inşa etmek çok fazla kaynak gerektirir, ancak istila ödülleri, ihtiyaç duyulana kıyasla çok küçük bir miktar verir ve günlük görevlerin/görevlerin tekrar oynanabilmesi 10-20 saat sürer ve düşman saldırılarının döngüsü azalmaya devam eder. Kaynaklar. Düzenleme: Artık kupa kazanamıyorum ve "boş günümüz" ile otomatik e-postaları destekleyemiyorum
Oyun iyi etkinlikler ama az etkinlikler daha fazla getirilmeli
Mobile Legends: Bang Bang ઍક્શન vun
Oyun bence tek kusuru savaş bileti'nin kısa olması...(demek az seviye var,35 seviye değil de daha fazla olsa iyi olurdu bence,savaş bileti'nin görevdeki sınıftaki yok etme, artırılabilir,duvar yıkma, görevdeki görevdeki olası yok etme, gibi)Cevabınız için teşekkür ederim
Oyun baya iyi geliştikçe daha iyi oluyor rastgele: jgwtukfautcykxtcauttykdvjgakutdvyjacjkgdvghagkudvjgkvagukd gukvaukgvdjkgvaukgvdukyvagumcdukgvaykjvdjgkvag, jvdjgk agjkvdougvajgkvdugkvakguvdugkvagkucdugkvauoyvduykvjahkvkhjd jglavihldvuylavjkhdvhljavgjojogvdguovwjlhvduyovwuoygdyilvaljgvdyuovailyvdyukvdyilvlhjavlyidvyukdvkjydvyukavgjdovugkwvougdvgjlavugodvwgjkvdgukcoaguvdugkfywuofycukvagkjvflhjvuwycougscgljfvjhlavjgldghliavuyldvyjldvjkywvgljdvkgjscukgdcajglcdgukvsgjkfsgjkcsgufosuyfdyluvsjkyfdgusvglue
Bu oyun, ondan istediğiniz her şeye sahiptir. Her tekne, her tekneye koyduğunuz kahraman ve yerleştirdiğiniz paraşütçü tam olarak planlanmalıdır. Bir yanlış tıklama veya yanlış yerleştirme ve düşmanın savunması ordunuzu parçalayacaktır. 3 yıldız veriyorum çünkü yapay zeka bu savaş oyunları için gördüğüm en kötülerden biri. Adanın tam karşı ucunda bir açıklık varsa, ordunuzun yarısının tüm dış sınırı aşacağına ve iç surlara girmeden önce öleceğine inanın.
Island War Strategy fqt
Island War Strategy fqt
Son incelemem kayboldu, ama işte tekrar başlıyoruz. Oyun gerçekten eğlenceli ve ilginç. 20k güç civarında 700 kupaya ulaştım ve ara sıra 30k'dan yüksek düşmanlarla eşleşmeye başladım. 750 kupa ve 29k güce ulaştıktan sonra, neredeyse hiçbir zaman 39k'dan daha düşük biriyle eşleşmedim, bu da her kayıp sizden kupaları kaldırdığı için daha fazla ilerlemeyi neredeyse imkansız hale getiriyor. Çöpçatanlık adil olduğunda beş yıldız.
Dürüst olmak gerekirse, bu oyun eğlenceli ve kolaydır. Mücevherlerin veya elmasların elde edildiği bir oyun hiç oynamadım, buna ne demek istersen. almak çok kolay oldu. Genellikle onları almak için gerçek para ödemeniz gerekir. Çok fazla oynama seçeneğiniz var ve benim için oyun hiç sıkıcı olmuyor. Battle Pass'ı satın almayı sevdim ve hem ucuz hem de ödediğiniz paraya değer!
İlk birkaç gün için eğlenceli. Adalar daha büyük veya daha dinamik olsaydı iyi olurdu. Sadece çok fazla kombinasyon varmış gibi geliyor ve bir süre sonra saldırırken sıkıcı geliyor. Kaynak binaları, inşa etmek için tekrar tekrar odun toplamak yerine güzel bir ek olurdu. Ayrıca, birisi bir saldırıda başarısız olduğunda bir şey kazansaydınız iyi olurdu, aslında bir savunma kurmak için daha fazla teşvik.